МИЈАИЛОВИЋ: "Управе морају да престану са тим! Изгредницима ћемо стати на пут"

Novosti online

28. 11. 2021. у 10:17 >> 10:26

ПРВИ човек КК Партизан Остоја Мијаиловић био је гост "ТВ прва" где је говорио о разним темама.

МИЈАИЛОВИЋ: Управе морају да престану са тим! Изгредницима ћемо стати на пут

ФОТО: КК Партизан/Драгана Стјепановић

Мијаиловић је послао поруку да би требало да се спусте тензије између вечитих.

- Управе морају да престану да се баве ванспортским стварима и да се баве спортом и улажу у спорт, а не у спиноване вести. Изашле су вести да су се Куруцс и Загорац тукли на терену. То су ствари које нису истините, а навијачи су људи који дођу и навијају, а доста тога потиче од нас и морамо да се постујемо да би све имало смисла. Људи нису свесни да је опасно када 17,18 хиљада људи дође на утакмицу колико је опасно подгревати атмосферу јер све може имати трајне последице, рекао је Миаиловић.

Председник Партизана говорио је и о страначкој припадности, али и сарадњом са председником државе Александром Вучићем.

- Ја никада нисам крио да сам део СНС, а други су ћутали. Имам фантастицан однос с председником државе, а када би 30% партизановаца подржавало као он све би било доста боље. Ту је све једноставно, наши навијачи би зелели да буде другачије, да смо ми све сами урадили, али ко год каже да нема помоц дрзаве то није истина. Нека изађу други и кажу како јесте тада престаје мржња. Када дођемо у ситуацију да наши навијачи вређају неког, а ја треба да разговарам о сезони са неким кога је вређан. Вучић је председник свих грађана, а самим тим и свих клубова. Он се издиже изнад свих и то сто је навијач Звезде не показује када прича са нама, немамо тај проблем.

ФОТО: КК Партизан

Поново су црно-бели кажњени због убацивања предмета на терен.

- Нека се гробари баве партизаном, а када год су вређања била ми смо плаћали велике казне, а приходи су били мањи од тога. Нас казне уводе у минус, ако мисле да можемо тако да организујемо утакмице то је немогуце. Платили смо 5.00. претходно 15.000. Биће камера са ХД резолуцијом и наћи ћемо људе који бацају предмете на паркет и казнићемо их. Биће забране доласка. То су немогуће ствари неко може да буде повређен, већина наших је најбоља на свету, мањина прави проблеме. Људи воле КК Партизан и не можемо да победимо увек и будемо срећни, некада морамо да чекамо следећу прилику да победимо, поручио је Мијаиловић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)