РАДОЊИЋ ПРЕД АСВЕЛ: "Одбрана на испиту"

Novosti online

10. 11. 2021. у 18:32

ТРЕНЕР кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић сматра да ће игра црвено-белих у дефанзиви имати добру проверу у деулу са Асвелом.

РАДОЊИЋ ПРЕД АСВЕЛ: Одбрана на испиту

ФОТО: КК Црвена звезда МТС/АБА лига

Црвено-бели сутра од 19 сати дочекују Асвел у деветом колу Евролиге у хали "Александар Николић".

- Асвел је направио сјајан резултат и добрим играма дошао до шест победа. Имају добре појединце, атлетски квалитетну екипа. Показали су један индивидуално висок квалитет који ћемо морати да исконтролишемо. Имају играче са много поена у рукама. Наша одбрана ће бити на испиту. Ту су Џонс, Окобо, али не само они… Потребно је да одговоримо на атлетски квалитет чврстом игром, да будемо концентридани, да градимо резултат и добром игром на оба краја терена покушамо да победимо - рекао је Радоњић новинарима у хали "Александар Николић".

Радоњић се осврнуо и на долазак Стефана Марковића.

- Стефан Марковић није урадио тренинг и није регистрован. Видећемо у каквом је стању, правићемо анализу и видети шта и како даље. Никола Ивановић је почео са тренинзима и видећемо после задњег тренинга да ли може да помогне. Надамо се да ће бити са нама и да ће дати допринос колико је то могуће - закључио је Радоњић.

Кошаркаш Лука Митровић очекује занимљив меч.

- Дочекујемо меч у бољем расположењу него онај од пре седам дана. Очекује нас сјајан тим, који је то доказао партијама у Евролиги. Изванредно попуњен, са комбинацијом сјајних стрелаца и атлетски доминантних играча. Комплетна, квалитетна екипа. Бић нам потребно добро издање да се носимо са њима - рекао је Митровић.

Једно су очекивања јавности, а друго оно шта радимо и за шта се спремамо, каже Митровић.

- Увек се наглашава да идемо меч по меч и за нас је сваки наредни најбитнији. Поготову против екипе са 6-2 скором у Евролиги. За нас је то велики изазов да се одмеримо. Надамо се атмосфери као против Панатинаикоса и да ћемо бити на нивоу који ће нам донети добар резултат - закључио је Митровић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)