ПИТАЛА НАЈБОЉЕГ ШЕСТОГ ЧОВЕКА ЛИГЕ ИДЕ ЛИ НА УТАКМИЦЕ: Америчка новинарка се прописно обрукала, Кларксон показао класу одговорима (ВИДЕО)

Novosti online

25. 09. 2021. у 16:41

РЕПОРТЕРКА КУТВ, локалне ТВ станице из Солт Лејк Ситија, Хајли Кромбелхоулм, прописно се обрукала када је , снимајући прилог о Јута џезу, анкетирала пролазнике и налетела на кошаркаша "џезера" Џордана Кларксона.

ПИТАЛА НАЈБОЉЕГ ШЕСТОГ ЧОВЕКА ЛИГЕ ИДЕ ЛИ НА УТАКМИЦЕ: Америчка новинарка се прописно обрукала, Кларксон показао класу одговорима (ВИДЕО)

Foto: screenshot Twitter/Hayley Crombleholme

Лампица јој се није упалила ни када је набољег шестог човека НБА лиге упитала за име и чак тражила да га спелује.

- Прилично сам сигурна да сам управо анкетирала Џордана Кларксона не схватајући да је то он. Имала сам и пар додатних питања - написала је Хајли на Твитеру.

- Натерала сам га да спелује име и презиме. Сада сам мало (Ок, много) осрамоћена - додала је америчка новинарка.

Ни након што је он спремно удовољио њеном захтеву, она није схватила с ким разговара, па га је питала да ли је некад био на утакмици Јуте. Он је на то урнебесно, мртав-хладан, одговорио: "Да, на много њих."

Хајли је на Твитеру објавила свој блам, а Кларксон се није наљутио на необавештену репортерку, чак се и додатно нашалио написавши како је срећан што је правилно спеловао своје име.

БОНУС ВИДЕО -

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)