ХИТ СНИМАК: Дончић "заборавио" да прича на словеначком, па се користио српским - Андрија Милошевић му понудио помоћ (ВИДЕО)

Новости

05. 07. 2021. у 13:30

ЛУКА Дончић је невероватном партијом одвео Словенију на Олимпијске игре у Токију, и то тако што је утишао 15.000 навијача Литваније, за коју су играле и НБА звезде Домантас Сабонис и Јонас Валанчијунас.

ХИТ СНИМАК: Дончић заборавио да прича на словеначком, па се користио српским - Андрија Милошевић му понудио помоћ (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб принтскрин/FIBA - АТА имагес

Ипак, против Дончића ни то није помогло, што им је и сам показао гестикулацијом на крају меча, за коју је требало имати петљу.

Дончић је био прави пример како се бори за своју земљу, а навијачи у Србији само могу да пате што када је бирао између Словеније и Србије није изабрао нашу земљу, из које му је отац, већ земљу своје мајке.

Фото: ФИБА

Ипак, Дончић је по менталитету ипак више ближи Србији. Није хладан као многи Словенци, већ има много емоција у себи, често слуша и српску музику, а на друштвеним мрежама је знао да објави и провокативне песме, као што су скандирање Делија "ко не скаче тај је шиптар", али је приказивао и како у колима слуша песму Баје Малог Книнџе, "Морем плови, једна мала барка", што је наилазило на осуде навијача који га прате, а нису Срби, посебно Албанаца.

И на квалификационом турниру у Литванији Дончић је показао колико му је Србија блиска, јер је на конференцији у једном моменту заборавио како се на словеначком изговара реч, па је причао на српском, све док није добио помоћ селектора Словеније.

Поводом овог снимка јавио се и глумац Андрија Милошевић, који је посебно био популаран са шаљивим снимком како говори на словеначком језику.

Андрија се јавио поводом Дончићевог снимка како прича на српском јер не може да се сети речи на словеначком, па је у шаљивом тону дао савет Дончићу како се изговара на словеначком то што је Лука хтео да каже.

- Брацки, каже се доброу смо се прирепајоули - нашалио се Андрија Милошевић.

Присетите се и његовог чувеног снимка када прича на словеначком.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)