ВОЈВОДИНА НАШЛА ЗАМЕНУ ЗА ЛАЛАТОВИЋА: Ђорђевић или Батак преузимају Новосађане?

С.БАЈИЋ

08. 05. 2021. у 21:25

НЕНАД Лалатовић је најавио одлазак са места успеха, али у Војводини не размишљају о његовом наследнику.

ВОЈВОДИНА НАШЛА ЗАМЕНУ ЗА ЛАЛАТОВИЋА: Ђорђевић или Батак преузимају Новосађане?

FOTO: M. Vukadinović

То потврђује Драгољуб Самарџић, председник клуба, и наглашава да нико из руководства новосадског суперлигаша није разговарао ни са једним од стручњака који би евентуално преузели професионални погон.

- То је став клуба - каже Самарџић. - Имамо тренера, то је Ненад Лалатовић и свакако да ће клупска управа прво са њим разговарати. То се, међутим, неће десити пре понедељка, с обзиром на чињеницу да смо за тај дан заказали седницу Управног одбора на којој би Милан Косановић, спортски директор, требало да поднесе комплетан извештај. Јасно је да ће тема разговора бити играчи и стручни штаб.

FOTO: M. Vukadinović

Фудбалски кулоари, са своје стране, већ су пронашли стратеге који би могли да наследе Лалатовића. Наводно, реч је о Славољубу Ђорђевићу, тренеру Радника из Сурдулице и Радославу Батаку, некадашњем играчу Војводине, који је као тренер екипу са "Карађорђа" водио 2017. године.

- Лично, допада ми се идеја да млад стручњак седне на клупу нашег тима. Јер, опредељење клупског руководства је да се ослонимо на омладинску школу, и да њени изданци чешће буду у фокусу. Овог тренутка, кажем, питање је да ли ми уопште тражимо тренера - истиче Самарџић.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)