МЕСИ У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ: Аргентинац организовао журку за саиграче, шпанске власти покренуле истрагу!?

Novosti online

04. 05. 2021. у 08:41

РУКОВОДСТВО шпанске фудбалске лиге објавило је да је покренута истрага и најавило могућу казну за Лионела Месија и саиграче из Барселоне због журке коју је капитен Барселоне организовао.

МЕСИ У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ: Аргентинац организовао журку за саиграче, шпанске власти покренуле истрагу!?

Фото: АП

Како преноси шпански АБЦ, Меси је све саиграче и њихове супруге позвао на роштиљ у свој дом како би подигао морал екипе за финиш сезоне.

Дружење је организовао у свом дворишту, али је тиме прекршио епидемиолошке мере које су на снази у Шпанији. 

Према њима је забрањено окупљање више од шест особа које нису из различитих домаћинства или које нису уско повезане. Тиме су били потенцијални ризик за "15 до 150 особа", што је по законима Шпаније кажњиво.

На сличан начин су недавно и играчи Атлетика прекршили правило, али је постојала олакшавајућа околност. 

- Играчи Атлетика обавестили су лигу и клуб тачно о броју гостију, где ће бити и шта ће радити. Поштовали су све прописе. За ову забаву сазнали смо од медија и то није добро, рекао је извор ЛФП-а за АБЦ и додао како Месија и његове госте очекују санкције. 

У одбрану својих играча стао је каталонски клуб. 

- Наши фудбалери проводе јако пуно времена заједно сваког дана и то често на пуно мањој дистанци. Тако чине својеврсно домаћинство, а иста је ствар и са њиховим супругама. Са њима су сваког дана. Поштовала су се епидемиолошка правила, столови су били развдојени и све је било у реду, одговорили су из клуба. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)