КАЖЊАВАЊЕ ПРВОЛИГАША НИКОГА НИЈЕ ОПАМЕТИЛО: Суперлига Србије поново спорна, очекивани резултати "скинутих" утакмица

М. Б.

18. 04. 2021. у 20:01

ПРВОЛИГАШИ су кажњени, суперлигаши су после те одлуке добили јасно упозорење, али то очигледно није допрло до њих.

КАЖЊАВАЊЕ ПРВОЛИГАША НИКОГА НИЈЕ ОПАМЕТИЛО: Суперлига Србије поново спорна, очекивани резултати скинутих утакмица

Фото: Nebojsa Parausic

Наравно, ако је судити по кладионичарским квотама и чињеници да две утакмице 32. кола елитног српског ранга још од петка нису могле да се уплате ни у једној српској кладионици!

Реч је о утакмицама Спартак - Напредак (0:1) и Златибор - Рад (1:2) у којима је још у петак дошло до нестварног кретања квота пре него што су ти мечеви скроз скинути са листа свих домаћих кладионица.

Победа Спартака је најпре плаћала коефицијентом 1,8, затим 2,7, да би пред блокирање тријумф Спартака вредео нестварних осам.

Истовремено, Рад је у старту проглашен фаворитом на гостовању отписаном Златибору, а пад квоте са 1,55 на 1,20 је био довољан да још у петак не буде дозвољена било која кладионичарска игра на овој утакмици.

Кажњавање Борца и Јагодине одузимањем шест бодова би очигледно могло да представља само увод у опсежније акције, посебно када се има у виду да је претходних дана прст сумње уперен и у неколико суперлигаша чији су резултати мартовских утакмица били видљиви "из авиона".

ЧАЧАНИ УЗ БОРАЦ

ФУДБАЛСКИ клуб Ремонт из Чачка подржао је ФК Борац 1926, који је, по њиховој оцени, неправедно кажњен по оптужби за намештање утакмице, и позвао све клубове у том граду да иступе из лигашког такмичења уколико то учини Борац 1926. Из Ремонта су навели да је Борац 1926 "брзопотезно" кажњен, без утврђивања стварног кривца и кажњавања оних који су одговорни за намештање утакмица, уколико их је било.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)