ОГЛАСИО СЕ ГРАДОНАЧЕЛНИК ЛИВОРНА: Да ли бивши председник Партизана купује италијански тим?

Novosti online

18. 04. 2021. у 13:32

ВАЖИО је некад Ливорно за респектабилан клуб, а последњих година тоне све дубље. Дубиозе би могао да га спаси један Србин.

ОГЛАСИО СЕ ГРАДОНАЧЕЛНИК ЛИВОРНА: Да ли бивши председник Партизана купује италијански тим?

Фото: Н.Параушић

Медији у Ливорну најавили су да је Поповић у суботу боравио у граду, да је обишао стадион и тренинг центар, упознао се са садашњим челницима клуба, а да би вечерас од 18.30 требало да буде у ложи стадиона „Армано Пичи“ како би посматрао меч са Комом.

Бивши председник Партизана, Зоран Поповић. Бизнисмена из Шапца, потенцијални је купац садашњег члана серије Ц. 

- Поповић је вољан да достави понуду за куповину Ливорна и у вестима је назначено да ће се састати са мном. С тим у везим, раније сам говорио да ме не занима да седам за преговарачки сто са наводним купцима све док преговори не буду подигнути на званични ниво, потврђено делима и потписивањем предуговора. Радује ме, ипак, што је господин Поповић дошао у Ливорно да види стадион и пратеће објекте. Самим тим је добродошао, али на званичне састанке потребно је нешто више од израза интересовања, навепо је Лука Салвети, градоначелник Ливорна, очигледно добро упућен у власничку структуру и овлашћен да комуницира са заинтересованим странама.

Салвети наводи да га интересује само озбиљан купац, који ће доставити предуговор, мада у овом тренутку нико не може са сигурношћу да каже какви су планови самог Поповића.

Ситуација би могла да буде јаснија у понедељак, за кад је заказана Скупштина акционара Ливорна. Сви приспели предлози ће се наћи на столу, па ће људи који сад воде клубу знати ко им и шта нуди. Уједно и да се процени да ли они желе да продају клуб.

А Ливорно је тренутно последњи у конкуренцији италијанских трећелигаша, са негомиланим дуговима и магловитом будућношћу.

Подсетимо, Зоран Поповић је био председник Партизана од децембра 2014. до децембра 2015.

(Моззарт спорт) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)