НЕМА ДНА ПРОВАЛИЈЕ: Прекид у Крагујевцу после 12 минута, Чачани извели седам играча на терен, један се повредио - КРАЈ (ФОТО)

Novosti online

17. 04. 2021. у 17:20

НЕШТО је труло у фудбалу српском. Фудбалски клуб Борац из Чачка почиње да остварује претње и уцене после казне због нерегулатности.

НЕМА ДНА ПРОВАЛИЈЕ: Прекид у Крагујевцу после 12 минута, Чачани извели седам играча на терен, један се повредио - КРАЈ (ФОТО)

FOTO: Printskrin/Prva liga Srbije

Претили су из Борца да неће путовати у Крагујевац на меч против Радничког 1923, говорили да ће иступити из Прве лиге Србије после казне за намештање меча и одузимања шест бодова.

Чачани су ипак отпутовали на меч који је требало да буде празник, на меч који је некад изазивао много пажње широм Србије. И сада ће бити тако, али у негативном контексту, причаће се о мечу у српском фудбалу широм планете.

FOTO: Printskrin/Prva liga Srbije

Дошли су гости у готово комплетном саставу, али су у протокол ставили седморицу играча, довољно да меч почне. Са све два „бонус“ играча међу том седморицом. У 12. минуту један од те седморице се повредио, главном судији није преостало ништа друго него да означи крај сусрета.

(Спортски Журнал)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Wertz

17.04.2021. 20:18

MA ТЕРАЈ ТО ОДМАХ У ОПШТИНСКУ ЛИГУ, и то са најмање -10 бодова за следећу сезону! Узгред, ни најмање ме не би чудило да и "препоштени" СПД Раднички Д.О.О., или како ли се већ сада тај клуб из Крагујевца зове, итекако има везе са данашњим циркусом. Чисто да би стари спортски пријатељи обједили оно што је "лепо" за једне, а "корисно" за друге.