САМ СЕБИ АГЕНТ: Кевин де Брујне продужио уговор са Ситијем

Novosti online

07. 04. 2021. у 20:31

У ВРЕМЕНИМА када играч не уме да оде до продавнице без присуства агента, Кевин де Брујне (29) је одлучио да не укључи трећу страну и сам договори нови уговор са Манчестер ситијем.

САМ СЕБИ АГЕНТ: Кевин де Брујне продужио уговор са Ситијем

Фото АП

 Замишљено - учињено, уз малу помоћ родитеља и адвоката из Белгије, сјајни везиста се обавезао "грађанима" на верност до јуна 2025. године, без мешања икаквог заступника или менаџера у разговорима који су трајали неколико месеци.

- Не могу бити срећнији. Откако сам дошао овде 2015. осећао сам се као код куће. Волим навијаче, породица је навикла на живот у Манчестеру и моја игра се веома добро развила. Овај клуб је жељан успеха. Нуди ми све што је потребно да имам максимално добру игру, тако да је било лако одлучити да продужим уговор. Играм најбољи фудбал у каријери и осећам да још много тога долази - рекао је Де Брујне, који је на стадион "Етихад" стигао 2015, и уколико одлучи да одради нови уговор са садашњим клубом до краја, провешће читаву деценију у светлоплавом дресу.

По новом слову договора клуба и играча, Де Брујне ће зарађивати сигурно више од 400.000 евра недељно, што је тренутно случај.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)