ГАЛИЈАНИ О 10 НАЈТЕЖИХ ДАНА У ЖИВОТУ: Мислио сам да нећу преживети, била је то ноћна мора

Novosti online

27. 03. 2021. у 18:15

СПОРТСКИ директор Монце и бивши први оперативац Милана, Адриано Галијани, отпуштен је из болнице у којој је био последњих дана након што му се здравље погоршало због инфекције коронавирусом.

ГАЛИЈАНИ О 10 НАЈТЕЖИХ ДАНА У ЖИВОТУ: Мислио сам да нећу преживети, била је то ноћна мора

EPA/EFE

Галијани је имао позитиван резултат теста крајем фебруара и убрзо је хоспитализован. Од 7. до 17. марта смештен је на одељење интензивне неге а тај период описао је као десет најгорих дана у свом животу.

- Била је то ноћна мора. На одељењу није било прозора, само зид испред мене. Искрено, мислио сам да ћу умрети. Није помогло ни што сам клаустрофобичан. Узнемирен сам и када сам у лифту, па замислите како сам се осећао десет дана без дневног светла - признао је Галијани, који је похвалио рад лекара и медицинских сестара у болници Сан Рафаеле у којој је био.

- Пребачен сам на друго одељење након што сам 17. марта добио негативан резултат теста за коронавирус. Путовао сам светом и био у најбољим хотелима, али када сам дошао у то одељење мислио сам да је то најбоље место на коме сам икада био. Било ми је толико лакнуло - додао је, признајући да је у болници изгубио 10 килограма али и да му тек предстоје месеци опоравка.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)