ХРАБРА ИГРА СА ПИКСИЈЕМ: Ђуричић уверен у много боља издања под командом Драгана Стојковића

Novosti online

22. 03. 2021. у 20:35

МНОГО тога у репрезентацији Србије није било по вољи навијача, али и играча.

ХРАБРА ИГРА СА ПИКСИЈЕМ: Ђуричић уверен у много боља издања под командом Драгана Стојковића

ФОТО: ФСС

Везиста Сасуола и националног тима Филип Ђуричић то не крије, али и не жели превише да апострофира пред почетак новог квалификационог циклуса са Драганом Стојковићем Пиксијем у улози селектора.

- Шта није ваљало? Доста тога није ваљало, доста тога је било и добро. Не треба да причамо о ономе што је било, већ о ономе што долази - искрен је Ђуричић.

О ауторитету новог селектора није потребно трошити много речи.

ФОТО: ФСС

КОЛАРОВ, МАТИЋ, МИЛИВОЈЕВИЋ

ОСВРНУО се дефанзивац "орлова" Стефан Митровић јуче на момке који више нису у националном тиму.

- Александар Коларов је неко ко је дуго био овде, дуго је био вођа екипе. Не би требало трошити речи о његовим фудбалским и људским квалитетима. Међутим, ово је одлука селектора и морамо да подржимо момке који су ту. Што се тиче Миливојевића и Матића поштујемо њихове одлуке. Свако има право на избор - истакао је Митровић, штопер и капитен Стразбура.

- Пикси је идол нације. Велики ауторитет. Играо је ту где ја играм, сигурно ћу много тога да научим. Попуниће сјајан низ тренера са којима сам радио, од Ван Бастена, Кумана, до Михајловића. Задовољство. Радујем се сарадњи. Надам се да ћемо играти бар за нијансу офанзивније него претходних година.

Србија ће на меч са Републиком Ирском (сутра, 20.45) изаћи са само два одрађена тренинга у Пазови, а и поред тога Ђуричић верује да је рецепт за три бода јасан.

- Потребно је да уђемо у утакмицу с Ирцима као у Норвешкој, да играмо храбро, да играмо унапред, да верујемо да смо бољи. Без страха. Селектор је био такав играч и верујем да ће те ствари пренети на нас. А верујем и да имамо квалитет за то - каже Ђуричић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЛОПОВИ ПАЛИ ПРЕКО ИНСТАГРАМА: Тренеру Милана враћена медаља (ВИДЕО)