ДРАГОВИЋ ЋЕ ИМАТИ НАЈВЕЋУ ПЛАТУ У ИСТОРИЈИ СРПСКОГ ФУДБАЛА: Оволико ни Марко Марин није зарађивао

Novosti online

17. 03. 2021. у 16:02

НИЈЕ тајна да Црвена звезда жели Александра Драговића, а и Аустријанац српског порекла често флертује са црвено-белима.

ДРАГОВИЋ ЋЕ ИМАТИ НАЈВЕЋУ ПЛАТУ У ИСТОРИЈИ СРПСКОГ ФУДБАЛА: Оволико ни Марко Марин није зарађивао

Фото: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL/POOL

Како пише "Српски телеграф", Драговић и Звезда су у поодмаклој фази преговора. Како би га српски шампион приволио да потпише уговор спремни су да му понуде највећу плату у историји српског фудбала. 

Двадесетдеветогодишњи штопер требало би да потпише уговор на три године, по коме би зарађивао између  1.250.000 и 1.400.000 евра годишње! То је више од досадашњег рекордера Марка Марина, који је годишње примао 1.200.000 евра.

Драговић би, уколико се остваре натписи постао и најплаченији у региону, јер би имао 400.000 евра већу плату од најплаћенијег играча Динама.Пре годину дана октривено је да највеће плате код "модрих" имају капитен Аријен Адеми, као и Изет Хајровић, који су имали плате од 850.000 евра.

Александар Драговић би тако имао дупло већу плату од другог на листи, Ел Фарду Бена, који зарађе 650.000 евра на годишњем нивоу. Одмах иза њега је капитен Милан Борјан, који годишње зарађује, са свим бонусима, око 600.000 евра.

Како медиј наводи Драговић би тако пристао да игра за много мању плату како би остварио свој сан о игрању у Звезди. Штопер у Бајеру из Леверкузена има плату од бар три милиона евра.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)