ИСПЛИВАО НОВИ СНИМАК ВАРВАРСКОГ ДИВЉАЊА: Погледајте дивљање навијача Марсеја које су забележиле безбедоносне камере (ВИДЕО)

Novosti online

06. 03. 2021. у 13:56

НАПАД хулигана Олимпика из Марсеља на тренинг центар клуба 30. јануара ове године и даље је тема о којој се прича у Француској.

ИСПЛИВАО НОВИ СНИМАК ВАРВАРСКОГ ДИВЉАЊА: Погледајте дивљање навијача Марсеја које су забележиле безбедоносне камере (ВИДЕО)

ФОТО: принтскрин

Подсетимо, тог дана је стотинак присталица клуба са "Велодрома" у кортеу дошло испред тренинг центра наводно да протестују због слабих резултата екипе, али се брзо испоставило да су им намере биле далеко мрачније.

За тили час, сам прилаз спортском комплексу био је у пламену. Хулигани, наоружани до зуба ватреним навијачким арсеналом, попалили су на стотине бакљи и бацали их где су стигли. 

Бројни снимци двљања хулигана су досад већ довољно шокирали јавност, а у међувремену су се појавили и снимци са сигурносних камера спортског центра које вероватно најбоље сведоче о размери дивљачког пира обесних младића.

Хулигани су попут варвара кренули да пустоше спортски центар, узимали су све ствари од вредности на које су наишли. Срећом, осим велике материјалне штете коју је претрпео клуб, није било повређених међу играчима и члановима стручног штаба.

На крају, биланс незапамћених нереда су 25 ухапшених хулигана и материјална штета од 100.000 евра.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)