ЛЕПО ИЗНЕНАЂЕЊЕ: Дејан Станковић усрећио навијаче на рођендан клуба

Novosti online

04. 03. 2021. у 21:48

ЛЕПО ИЗНЕНАЂЕЊЕ: Дејан Станковић усрећио навијаче на рођендан клуба

ФОТО: ФК Црвена звезда

СЕРВИС за чланство Фудбалског клуба Црвена звезда и данас на 76. рођендан је било место које су посећивали највернији чланови клуба, поводом десетогодишње верности у виду златне карте.

У току дана Сервис за чланство посетио је један број верних чланова који су преузели златну чланску картицу. Симболичан поклон најоданијим навијачима уручио је шеф стручног штаба Дејан Станковић. Картицу преузео је и председник клуба Светозар Мијаиловић.

- Посебно је задовољство, што сам био са вама данас. Навијачи који су овде доказали су своју верност према Црвеној звезди. Сигуран сам да су многи од њих чланови и од пре десет година. Они су пример како се воли клуб и надам се да ће се ова група људи ширити и да ће бити што више нових чланова. Зато позивам све који до сада нису били да се учлане, а ови који јесу да редовно обнављају чланство - истакао је шеф стручног штаба Дејан Станковић.

Црвена звезда ће и наредних дана наставити доделу златних плакета и на тај начин наградити  најверније чланове за десетогодишњу приврженост црвено-белим бојама.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)