ЋИРО БЛАЖЕВИЋ: Вакцинисао сам се у Србији, почињем да личим на Дражу! Не, нисам ишао преко реда

Novosti online

15. 02. 2021. у 22:51 >> 22:54

Мирослав Ћиро Блажевић дао је хрватским медијима занимљив интервју у ком је испричао искуство вакцинисања против корона вируса.

ЋИРО БЛАЖЕВИЋ: Вакцинисао сам се у Србији, почињем да личим на Дражу! Не, нисам ишао преко реда

ФОТО: Принтскрин

Новинари портала "24 сата" су желели да сазнају да ли су истинити наводи да се 86-годишњи Блажевић вакцинисао преко реда у Загребу, а добили су потпуно неочекиван одговор:

"Нисам се угурао преко реда, не желим! Да јесам, сад би ми ти је..о матер, казао је Блажевић и поручио да је вакцину примио у Србији, и то руску - Спутник В".

Блажевић је потом кренуо детаљно да прича о вакцини, успут се шалећи, и уз доста карикирања:

"Лепо сам тамо отишао кад сам већ могао, и могу ти рећи, свакога дана кад се погледам у огледало, све си више сличим на Путина! Расте та лепа плава коса, баш је дивна, још само да извежбам његов поглед, и то је то, шали се Блажевић након што је у Србији пре десетак дана, каже, добио руску вакцину".

Блажевић ће ускоро морати поново у нашу земљу на другу дозу вакцине, где се поново нашалио:

"Ништа двапут, не идем више. Извадили су ми тамо и крв да виде како сам реаговао на вакцину, ваљда тест на антитела. Чуј, како сам реаговао - тако да свако мало и браду морам подшишати, расте к’о у Драже", рекао је Блажевић(

(Блиц) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Banovo

16.02.2021. 18:37

To onaj Ćiro što je 91g bio Tuđmanova desna ruka za pljuvanje i proterivanje Srba iz Krajne, to onaj Ćiro što je govorio da se svi srbi trebaju proterati preko Drine, jadna si Srbijo jadna da ne može dalje.