СРПСКИМ СПОРТИСТИМА ГАРАНТОВАН БОРАВАК У ЈАПАНУ ПРЕД ОИ: Епилог договора Удовичића и Кацумата

Танјуг

09. 02. 2021. у 13:20

Министар омладине и спорта Вања Удовичић састао се данас са амбасадором Јапана Такахиком Кацуматом и разговарао са њим о свим сегментима даљег продубљивања успешне сарадње.

СРПСКИМ СПОРТИСТИМА ГАРАНТОВАН БОРАВАК У ЈАПАНУ ПРЕД ОИ: Епилог договора Удовичића и Кацумата

Фото: Танјуг

Како се наводи у саопштењу, посебна тема разговара биле су и предстојеће Олимпијске и Параолимпијске игре у Токију, почев од услова у којима ће се спортисти такмичити у Токију овог лета, закључно са свим здравственим аспектима који су доминантна тема у овој фази припрема за највеће спортске планетарне догађаје.

"Министар Удовичић посебно се захвалио амбасадору Кацумату на томе што ће наши спортисти имати и омогућен боравак и гостопримство у Јапану у завршним припремама пре Олимпијских игара што је од изузетног значаја за наше репрезентативце", наводе из министарства.

Такође, једна од тема била је и формализација сарадње кроз потписивање Меморандума о разумевању између министарства омладине и спорта Републике Србије и министарства образовања, културе, спорта, науке и технологије Јапана о сарадњи у областима омладине и спорта у наредном периоду.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)