ВЕЛИКО СРЦЕ РОНАЛДА И ГЕОРГИНЕ: Дирнула их прича о малом Томасу, платили му лечење од рака

Novosti online

09. 02. 2021. у 11:41

ПРИЧА о малом Томасу који се бори са раком дошла је до славног пара Роналда и Георгине, они су одлучили да му помогну и плате лечење.

ВЕЛИКО СРЦЕ РОНАЛДА И ГЕОРГИНЕ: Дирнула их прича о малом Томасу, платили му лечење од рака

FOTO: AP

Португалац је више пута до сада показао да има велико срце, те да се увек одазове када је потребно помоћи. Он његова партнерка Георгина Родригес одлучили су да плате лечење болесном седмогодишњаку из Португала. 

Роналдо и његова изабраница Георгина Родригез доспели су у жижу јавности када се сазнало да су донирали средства за лечење једног тешко болесног седмогодишњег дечака из Португала.

Прича о малом Томасу који се бори са раком дирнула је славни пар, па су решили да помогну.

Дечаку је 2019. године дијагностификован рак који потиче од малигних ћелија надбубрежне жлезде, груди, врата и кичмене мождине. Томас је примао терапију која је дала добре резултате, међутим, током јесени прошле године тумор се поново вратио.

Дечак сада мора на скупу операцију, а његови родитељи немају новац.

Роналдо и Хеорхина су решили да помогну, па су донирали неопходна средства.

- Томас је већ на путу за Барселону како би обавио неке тестове и започео лечење у болници Вал Деброн. Хвала Георгини и Кристијану на помоћи, солидарности и великом срцу. Бескрајно хвала што помажете Томасу да почне лечење - написала је сестра на свом Инстаграм профилу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)