ПОКУШАЈ ИЗНУДЕ 40.000 ЕВРА? Нови скандал у српском фудбалу, на мети фудбалер Војводине

Novosti online

03. 02. 2021. у 21:06

ПОКУШАЈ ИЗНУДЕ 40.000 ЕВРА? Нови скандал у српском фудбалу, на мети фудбалер Војводине

Фото: Илустрација

НОВОСАДСКА полиција у сарадњи са Управом криминалистичке полиције ухапсила је Д.Б. из Новог Сада због постојања основа сумње да је починио кривично дело изнуде у покушају.

Сумња се да је претњама покушао да изнуди 40.000 евра од 21-годишњег фудбалера из Футога који игра за Војводину. Осумњичени је ухапшен приликом примопредаје дела поменутог износа, саопштила је Полицијска управа Нови Сад.

О целом инциденту огласио се и новосадски суперлигаш:

- Поводом информација које су се данас појавиле у средствима јавног информисања, а у којима се истиче како је особа блиска појединим члановима руководства ФК Војводина ухапшена због постојања основане сумње да је починила кривично дело изнуде у покушају, фудбалски клуб Војводина обавештава јавност да се у потпуности ограђује од поступака приведеног лица - наводи се у саопштењу Војводине.

- О овом случају, сви чланови руководства ФК Војводина сазнали су искључиво преко средстава јавног информисања. Фудбалски клуб Војводина овом приликом наглашава да је спреман на пуну сарадњу са надлежним истражним органима, са циљем да се утврди истина и у потпуности расветли овај догађај – наводи се у саопштењу објављеном на званичном сајту.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)