ФИЛИПО ФАЛКО НА ПРОМОЦИЈИ: Надам се да ће моје игре забавити публику

Танјуг

02. 02. 2021. у 13:48

НОВИ фудбалер Црвене звезде Филипо Фалко рекао је данас да је за њега подстрек то што је у јавности представљен као једно од највећих појачања тог клуба у последње време.

ФИЛИПО ФАЛКО НА ПРОМОЦИЈИ: Надам се да ће моје игре забавити публику

Фото: Принтскрин

"То ми представља подстрек. Много сам уложио у себе последњих година да бих дошао до квалитета који имам. Давао сам максимум где год да сам играо. надам се да ће моје способности доћи до изражаја. За мене је фудбал забава и надам се да ће моје игре забавити публику", рекао је Фалко на промоцији у Београду.

Фалко је у Звезду дошао из Лечеа, потписао је уговор на две и по године и носиће дрес са бројем 11.

"Квалитет српског фудбала је веома висок. Још као мали сам гледао српске фудбалере. Највише се дивим Дејану Станковићу и његовим успесима у Интеру. Освојио је све што је могао. Очигледно је да је тај победнички менталитет донео овде"

Италијански фудбалер се новим саиграчима придружио током припрема у Анталији.

"Лепо сам дочекан. Знао сам историју клуба, али заиста нисам очекивао овако топлу добродошлицу. Момци су ме изванредно примили када сам им се придружио у Турској", навео је Фалко.

Његов растанак са Лечеом није био најбољи, о чему је упитан на представљању у Звезди.

"Нисам се лепо опростио од свог бившег клуба. Разочаран сам јер сам одрастао у том тиму, постигао велике ствари. Сада нећу више да мислим о томе већ да се концентришем на свој нови тим", казао је Фалко.

Саиграч ће му бити и сународник Дијего Фалчинели, за кога је рекао да га познаје од раније и да се нада да ће се добро уклопити у новом клубу.

Спортски директор клуба Митар Мркела рекао је да верује да ће Фалко бити велико појачање.

"Верујем да ће бити огромно појачање за наш напад и тим Дејана Станковића. Играо је изванредну сезону прошле године у Серији А и волео бих да такве игре понови у Црвеној звезди", рекао је Мркела.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)