НЕБОЈША МИЛОШЕВИЋ: Задовољни смо прекидима, трудимо се да будемо разноврсни

Novosti online

25. 01. 2021. у 18:25

НЕБОЈША МИЛОШЕВИЋ: Задовољни смо прекидима, трудимо се да будемо разноврсни

ФОТО: АП

Један од помоћника у стручном штабу Дејана Станковића - Небојша Милошевић, био је и више него задовољан тријумфом на другој контролној утакмици у Анталији, против руске Уфе (1:0).

- Као што то обично била у овом делу припрема, одиграли смо утакмицу у пуном тренажном процесу. Већ улазимо у кумулативни замор, што значи да се не припремамо у физичком смислу за утакмицу, већ је то део процеса, чију компензацију очекујемо касније.  За противника смо имали квалитетну, чврсту и дефанзивно стабилну екипу која је у специфичној формацији. Имају добар дефанзивни блок, али смо успели да квалитетно решавамо све и да утичемо на то да нас противник не угрози озбиљно. Може се рећи да смо их неутралисали - почео је Милошевић.

Задовољан је Милошевић због поготка из прекида, јер је то сегмент игре који се детаљно обрађује на тренинзима црвено-белог тима тима.

- Прекид је веома важан у савременом фудбалу, јер практично 30 до 40 посто голова долази из таквих ситуација. Противници нас скаутирају, али се трудимо да будемо разворсни. Бен и Николић су данас одлично центрирали, мислим да смо могли још неки гол да дамо после прекида, али трудићемо се да напредујемо. Имали смо проблем са умором, али из лепе акције смо постигли гол. Сви играчи су добили адекватну минутажу, на кратко смо погледали неке битне параметре и задовољни смо, поготово кад се узме у обзир јучерашњи дан и то да смо имали два напорна тренинга - закључио је Милошевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)