НЕ, ОН НЕ ДОЛАЗИ: Илиев разочарао партизановце и открио у ком случају ће бити нових појачања (ВИДЕО)

Novosti online

17. 01. 2021. у 17:52

НЕ, ОН НЕ ДОЛАЗИ: Илиев разочарао партизановце и открио у ком случају ће бити нових појачања (ВИДЕО)

Фото: ФК Партизан

Спортски директор Партизана Ивица Илиев открио је детаље о прелазном року црно-белих и отклонио неколико дилема које су мучиле навијаче овог клуба.

Претходних дана се помињало у медијима да би Филип Ступаревић могао да буде ново Партизаново појачање у шпицу, али спортски директор црно-белих Ивица Илиев је данас у разговору за ТВ Арена Спорт демантовао такву могућност.

"Нема истине у томе. Истина је да је он добар играч и да је још увек млад, има већ и неко интернационално искуство. Има тај уговор... Нажалост, један је од већине младих играча који пожуре у иностранство, али с друге стране то помаже и његовом бившем клубу, као и њему у погледу будуће егзистенције. То је још један показатељ да не треба много рано кренути 'трбухом за крухом'. Долазака других играча вероватно неће бити, јер као што видите, имамо изузетан број квалитетних играча. Сем евентуално ако неко оде, па бисмо довели сигурну замену", истакао је Илиев.

Када су потенцијални одласци у питању, сви погледи су тренутно усмерени ка везисти Саши Здјелару, али црно-бели желе да га задрже, поготово што му на лето истиче уговор, па постоји могућност да за шест месеци оде без обештећења.

Илиев верује да се то неће десити и да ће са Здјеларом бити постигнут договор о наставку сарадње.

- Он има уговор до лета. Он не крије, константно се труди да објасни како је велики Партизановац. Верујем у то да ни он не жели да Партизан једног дана може да испашта када је он у питању. Верујем да ћемо врло брзо наћи заједнички језик, а идемо у том смеру, на задовољство свих страна", закључио је Илиев.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)