СКАНДАЛОЗНА КОРОНА ЖУРКА: Албанац са Косова и Метохије прославио рођендан у друштву гомиле старлета и мисица

Novosti online

16. 01. 2021. у 16:16

СКАНДАЛОЗНА КОРОНА ЖУРКА: Албанац са Косова и Метохије прославио рођендан у друштву гомиле старлета и мисица

Foto: Printskrin Instagram

ЛИРИМ КАСТРАТИ, Албанац из метохијског села Огоште крај Косовске Каменице, изазвао је скандал у Хрватској пошто је организовао корона журку за свој 22. рођендан.

Прошлогодишње појачање загребачког Динама од самог доласка на Максимир изазива скандале, већ је једном био кажњен због кршења клупске дисциплине, а овај нови инцидент могао би да га кошта и дела годишње плате од 360.000 евра.

Најгоре од свега је што Кастрати мисли да није урадио ништа лоше, иако се под притиском клуба извинио за инцидент.

- Лирим Кастрати је синоћ у кући коју користи имао прославу рођендана, на којој су учествовали његова девојка и десетак пријатеља. Журка је завршила нешто иза поноћи. Иако сматра да није направио ништа лоше нити ће прослава рођендана утицати на његову припрему за тренинг и утакмице, Кастрати изражава жаљење ако су објаве с друштвених мрежа и текстови о томе објављени у медијима изазвали неугодности за клуб. Динамо ће анализирати конкретну ситуацију и чињенице после чега ћемо у складу с утврђеним донети адекватне одлуке - наводи се у саопштењу клуба са Максимира.

Кастратијева девојка је Анђела Шимац, хрватски фотомодел за купаће костиме и интимни веш која је објавом видеа са журке на Инстаграму и открила да је на њој било кршења епидемиолошких прописа.

На видеу који је она поставила види се да није било десетак него најмање 15 људи, укључујући и Ди-Џеја, а међу "званицама" могла се видети и бивша мис Хрватске Стела Опанчар, која је наводно била у вези са светски познатим челистом Стјепаном Хаусером.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)