ТСЦ КРЕЋЕ У АНТАЛИЈУ: Крстајић задовољан радом у првом делу припрема

Бета

14. 01. 2021. у 12:01

ТСЦ КРЕЋЕ У АНТАЛИЈУ: Крстајић задовољан радом у првом делу припрема

FOTO: AP/Mindaugas Kulbis

ТРЕНЕР ТСЦ-а Младен Крстајић рекао је данас је задовољан радом у првој недељи припрема у Бачкој Тополи, уочи поласка у Турску на други део припрема.

"Сви смо здрави и на броју и верујем да ћемо на најбољи начин искористити ове припреме", рекао је Крстајић уочи поласка на други део двонедељних припрема у Анталији.

Крстајић је навео да најбољи стрелац екипе Ненад Лукић неће путовати са екипом, јер је добио позив за репрезентацију.

Он је изразио задовољство што ТСЦ има играча у репрезентацији, али је и рекао да му је жао што на припремама неће бити најбољег играча екипе.

"Шта је ту је, идемо у Турску да се припремамо. Тамо ћемо имати пуних 12 дана, у току којих ћемо одиграти и четири припремне утакмице. Веома смо задовољни оним што смо до сада урадили, а у припремним утакмицама имаћемо и добар филтер да проценимо где нам је место и да поправимо оно што је потребно", додао је Крстајић.

Кондициони тренер Веселин Секуловић задовољан је резултатима које је екипа показала у првој недељи припрема.

"Урадили смо иницијално тестирање када смо се вратили са паузе и видели да су сви заиста добро обавили програм који сам им задао, тако да су сви у оптималном стању за тренинг. Како време на припремама одмиче, играчи су све бољи", рекао је Секуловић.

Он је додао да ће се у Анталији концентрисати на тренинге снаге и превенције и да је најважнија ствар да су сви здрави.

"Верујем у момке, они су вредни и знају за шта се боримо", навео је Секуловић.

Екипа се са припрема у Турској враћа 28. јануара.

После 19 кола у Супер лиги Србије, ТСЦ је осми на табели са 27 бодова. То је друга сезона ТСЦ у Супер лиги, након што је у дебитантској сезони заузео четврто место.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)