АЛЕКСАНДАР СТАНОЈЕВИЋ ЗАДОВОЉАН: Партизан је имао добро суђење

Novosti online

07. 01. 2021. у 12:30

АЛЕКСАНДАР СТАНОЈЕВИЋ ЗАДОВОЉАН: Партизан је имао добро суђење

FOTO: M. Vukadinović

АЛЕКСАНДАР Станојевић говорио је о судијском критеријуму у домаћем фудбалу.

Тренер Партизана је у разговору за "Моцарт спорт" говорио и о судијама, и њиховим одлукама. 

Могу да кажем да смо имали изванредно суђење. Можда једино на вечитом дербију нисам сигуран да је било како би требало, али на осталим утакмицама је било одлично. Изузетно коректно",  изјавио тренер црно-белих Александар Станојевић у новогодишњам интервјуу за Моззарт спорт. 

Шеф струке екипе из Хумске напомиње да никад није прешао границу у комуникацији са званичним лицима, иако је део јавности стекао такав утисак на основу гестикулација у рестриктивном простору.

"Написана је књига („А, тако је дан лепо почео“, аутора Игора Радојичића), у којој бивши судија истиче да никад ниједну ружну реч нисам рекао људима у црном. Да јесам, ваљда бих добио жути картон. Ма, истерали би ме са утакмице. Тачно, агресиван сам, у неким тренуцима претерам, али...И да је било разлога, у виду грешака на наш конто, природне су. Сви смо ми актери меча, на судији је да процени да ли је неко погазио кодекс понашања. Колико знам, нисам никад. Притом, поштујем свачији рад, поготово интернационалаца и са њима уопште не улазим у расправу. Верујем им. Кад Милован Ристић подигне заставицу то је офсајд, свиђало се мени или не. Људи се тиме баве, то им је посао", закључио је Станојевић. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)