АЛАРДАЈС НЕЗАДОВОЉАН: Већ су ми пропала три појачања због Брегзита

Бета

04. 01. 2021. у 13:44

АЛАРДАЈС НЕЗАДОВОЉАН: Већ су ми пропала три појачања због Брегзита

ФОТО: Принтскрин

ТРЕНЕР фудбалера Вест Бромвич Албиона Сем Алардајс рекао је данас да ће прелазни рок после Брегзита бити најтежи у његовој досадашњој каријери.

Након Брегзита, на снагу су ступила нова правила по којима су играчима потребне радне дозволе, док фудбалери млађи од 18 година ни под којим условима не могу да се ангажују.

Алардајс, чија је екипа претпоследња на табели са само осам бодова из 17 утакмица, рекао је су уговори неколико потенцијалних појачања већ пропали због нових прописа.

"Већ сам пронашао три играча која би могла да нас појачају, али није им дозвољено... Због нових прописа нису могли да дођу у ову земљу", рекао је Алардајс, преносе британски медији.

"То нам је мало отежало живот. Није толико у питању пандемија, колико до промене правила због Брегзита. Учинићемо све што можемо... Проналазак играча у условима пандемије биће најтежи прелазни рок који сам радио", додао је он.

Тренер ВБА је навео и да поштује своје играче, да сви раде колико могу, али да мора да пронађе нове играче како би подигао екипу.

"Ко год да дође, мора бити бољи од оних које имамо", навео је Алардајс.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)