ТЕШКЕ ОПТУЖБЕ КОКЕЗЕ - КО ЈЕ ВИДИЋЕВ САВЕТНИК? Вође земунског клана због њега претиле руководству Партизана

Новости онлине

04. 01. 2021. у 10:46

ТЕШКЕ ОПТУЖБЕ КОКЕЗЕ - КО ЈЕ ВИДИЋЕВ САВЕТНИК? Вође земунског клана због њега претиле руководству Партизана

Фото: Н.Скендерија

КРАЈЕМ прошле године легендарни Немања Видић изненадио је јавност отвореним писмом у којем је критиковао рад челника Фудбласког савеза Србије, и тада поручио да систем није добар и да су нам неопходне промене.

Њему је онда стигао одговор са Теразија, те подршка одређеног дела бивших саиграча.

Први човек ФСС Славиша Кокеза се до сада није оглашавао на ову тему, а сада је истакао да не жели да се ‘бави Видићем.’

– Нећу да се бавим Видићем као играчем, сви знао какву је каријеру имао, свака част. Видићем, који не ради ништа пет година, а соли памет свима, хоћу да се бавим. Да је био тренер у том периоду рекао бих можда да је залутао у тренере Да је био фунционер ових пет година, рекао бих можда да је залутао међу функционере, али дефинитивно желим за његово добро да му поручим: Мајсторе, на овом терену по окончању каријере се не уклизава, траже се други квалитети. И поштовање тек треба да се заслужи, рекао је Кокеза за ‘Спортски журнал‘.

Даље Кокеза истиче:

– Паушална и срамотна је оптужба да срспким клубовима руководе људи који представљају спону између менаџера и криминалаца Сваки озбиљан човек који има конкретне податке треба да изнесе и конкретна имена и из клубов и који су то криминалци са ојима они сарађују. Сви клубови сарађују с менаџерима јер они су ти који одводе играче из Србије у иностранство. Ја позивам све менаџере из Србије и Европе да јавно кажу да ли су икада мени и мојим сарадницима дали било шта и да ли су тражили некад моју подршку. Немања каже да поштени људи треба да дођу у фудбал, а ти поштени људи који су данас његови саветници, морао би то да зна, управо док су играли фудбал имали су за менаџере вође ‘земунског клана’. Сви добро знамо да су те вође претиле руководиоцима Партизана управо због Видићевог данашњег саветника. Не кажем, свако у животу може да погреши… Недавно се појавила изјава Стефана Шћеповића који се захвалио Богу кад је отишао из Видеотона због тортуре и претњи којима је био изложен од стране Видићевог саветника.

Иако Кокеза није говорио конкретно о имену наводног саветника Немање Видића, али лако је између редова прочитати. Реч је о Данку Лазовићу, момку који је више од деценије носио дрес репрезентације играо за Видеотон, Партизан, Фејнорд, ПСВ, Зенит, Бајер Леверкузен...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)