НОВАЦ МЕЊА ЉУДЕ? Никола Јокић разбија тај стереотип, Мелоун говорио о Србину и уносном уговору

Novosti online

22. 12. 2020. у 12:53 >> 13:00

НИКОЛА Јокић улази у своју шесту НБА сезону и сви имају велика очекивања од њега

НОВАЦ МЕЊА ЉУДЕ? Никола Јокић разбија тај стереотип, Мелоун говорио о Србину и уносном уговору

Фото АП

Поново је изабран за најбољег центра света, као такав мора да "вуче" своју екипу и то ја практично случај од када је Малоун (коначно) одлучио да га користи као стартну "петицу".

Изненадио је све, приказао феноменалне бројке, па је потписао уговор на чак 146,5 милиона долара, али се упркос великом новцу није "покварио", остао је исти!

"Уопште се није променио!", рекао је Малоун.

"Сви су мислили да ће се променити када потпише велики уговор, знамо како новац мења људе. Јокић је исти човек као и првог дана када сам га упознао".

Занимљиво је да је Јокић тек 34. најплаћенији играч у лиги, односно, током наредне сезоне чак 33 кошаркаша зарадиће више новца од њега, али лепо је чути да такве ствари не оптерећују Сомборца и да - како често наглашава - жели само да ужива у кошарци.

Малоун наглашава да је Јокић посвећен и на вежбама и на тренинзима, али признаје да када га је први пут видео - није помислио да је МВП кандидат.

"Током Летње лиге када је дошао није направио ниједну ствар због које бих помислио да је кандидат за МВП-а. Тада је смршао и... Стварно сам пресрећан што сам тренер таквом супестару који је тако скроман", закључио је тренер Денвера.

Пратите "Новости спорт" на Фејсбуку 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)