ИЗГУБИЛИ СМО БРАТА ЗОЛИКУ: Спортски пријатељи из Војводине не крију жал и сузе

Новости онлине

15. 12. 2020. у 18:30

СА великом тугом су у ФК Војводина примили вест да је преминуо њихов бивши играч, који је од 1992. до 1996. одиграо 114 утакмица и постигао два гола.

ИЗГУБИЛИ СМО БРАТА ЗОЛИКУ: Спортски пријатељи из Војводине не крију жал и сузе

Фото архива ВН

Играо је у сјајној генерацији која је 1995. била јесењи шампион под палицом Милорада Косановића у екипи са Миодрагом Пантелићем, Александром Коцићем, Радославом Самарџићем, Дејаном Говедарицом, Љубишом Дунђерским...

- Изгубио сам брата. Золика и ја смо рођени истог дана, исте године, а ја сам сат времена старији. То нас је и зближило и заиста смо били као браћа. Чули смо се јутро пре, жалио се на болове, рекао да иде код лекара. Када су ми јавили, нисам веровао - каже Љубиша Дунђерски не скривајући жал и сузе.

Александар Коцић, некадашњи голман, такође није могао да поверује у тужну вест.

- Играли смо заједно пре четврт века, дружили се, остали сјајни пријатељи. Он нема ни најмању сенку у каријери, о њему никад лошу реч нисам чуо. Много сам тужан - каже Коцић.

Златомир Загорчић је у тренерском тандему са Золтаном водио неколико екипа, били су најближи сарадници и велики пријатељи.

- Годинама смо радили у различитим срединама, дружили се и о њему заиста може да се каже само све најбоље. Шокиран сам, затечен. Сви смо веома тужни, боли нас све...- каже Загорчић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)