САША ИЛИЋ У ШОКУ ЗБОГ СМРТИ ПРИЈАТЕЉА: Золтан ни мрава не би згазио! Пре две недеље против Партизана, а сада...

Novosti online

15. 12. 2020. у 12:11

САША ИЛИЋ У ШОКУ ЗБОГ СМРТИ ПРИЈАТЕЉА: Золтан ни мрава не би згазио! Пре две недеље против Партизана, а сада...

ФОТО: ФК Партизан

НАКОН што је у ноћи између понедељка и уторка преминуо тренер ФК ТСЦ Золтан Сабо, шок је завладао српским фудбалом.

А нарочито је био потресен Саша Илић, легендарни капитен Партизана који је са Сабом играо дуго у Хумској.

О томе је Илић гласом из ког се јасно осликавала његова потресеност говорио овако:

"Ја стварно не могу да верујем, шта је ово... Заледио сам се. Пре свега, желим да изразим најискреније саучешће породици. Шок је утолико већи, јер чини ми се нико није знао да је имао неких здравстевих проблема. Седео је пре две недеље на клупи ТСЦ-а управо против Партизана, ништа није указивало на то да је здравствено угрожен. Велики је ово ударац, огроман, јер Золтан је био диван човек, особа за пример свима", каже за "Блиц" Саша Илић.

Провели су Сабо и Саша Илић четири године заједно у Партизану.

- Било је то лепо време. Освајали смо заједно трофеје. Заиста за њега могу да кажем само лепе ствари. Био је одличан фудбалер и још боља личност. Сигуран сам да не постоји човек који може нешто лоше да каже за нега. Сабо никада ни мрава није згазио. Дружили се се у то време интензивно, ишли смо на кафу, причали, ма био је чиста десетка. Никада ми ништа није било тешко да уради. Иако је на терену био велики борац, приватно је био ненаметљив и миран. Неизмерно скроман. Баш ме ово погодило, његовим прераним одласком сви смо на великом губитку - закључио је Сале.

Подсетимо, Золтан Сабо је минуле ноћи преминуо у болници у Сремској Каменици, изненада, у 49. години, јер му је срце стало.

(БЛИЦ) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)