РЕАЛ МАДРИД ПОНИЖАВА ПРОТИВНИКЕ? Челници Валвердеа бесни на краљевски клуб због тортуре

Novosti online

13. 12. 2020. у 19:35

ПЕТЛИЋИ Реал Мадрида остварили су веома убедљиву победу, савладавши вршњаке из Вилаверде Сан Андреса са 31:0. Треба напоменути да меч у овом узрасту траје 40 минута.

РЕАЛ МАДРИД ПОНИЖАВА ПРОТИВНИКЕ? Челници Валвердеа бесни на краљевски клуб због тортуре

Фото: АП

Челницима противничке екипе није се допао начин на који су из краљевског клуба приступили овој утакмици, због чега су издали саопштење.

- Изражавамо огорчење због оваквих ситуација у фудбалу за младе. Прво, велики клубови морају да користе стратегију како би избегли ове понижавајуће резултате, а друго, шпански фудбалски савез мора да реструктурира фудбал у омладинским категоријама, каже се у изјави клуба Валверде Сан Андрес.

Фудбал у омладинским категоријама у Шпанији увек је био усмерен на учење и развијање вештина, па не изненађује овакав начин реакције поражене екипе.

У знак поштовања према ривалу, Реал Мадрид је одлучио да не објављује резултат на својој званичној веб страници, али штета је већ начињена и Краљевски клуб сада трпи критике због овог неспортског става.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

El Pibe

13.12.2020. 22:30

Sta je tu nesportsko??? Kako da se razvijaju Realovi igraci? Sta da rade na utakmici? Da statiraju? Zasto onda da igraju? Lepo se organizujte pa sledeci put nece biti 31. Bice 10. Pa onda na sledecoj utakmici nece biti 10 nego 4. Drugacije ne mozete da napredujete. Ne mozes biti politicki korektan u sportu. U suprotnom uvek cete ostati na 31 kada zaigrate kako treba bez foliranja.