УПРКОС ВАПАЈИМА ЛАЛАТОВИЋА: Одложена седница Управног одбора ФК Војводина

Novosti online

04. 12. 2020. у 17:31

ДУГО исчекивана седница Управног одбора ФК Војводина која је требало да се одржи данас одложена је за четвртак саопштили су из клуба.

УПРКОС ВАПАЈИМА ЛАЛАТОВИЋА: Одложена седница Управног одбора ФК Војводина

ФОТО: АП

"Фудбалски клуб Војводина обавештава спортску јавност да је редовна седница Скупштине клуба, која је била заказана за данас, одложена за четвртак, 10. децембар ове године, те да ће се тог дана одржати у 15 часова у свечаној сали ФЦ „Вујадин Бошков“ у Ветернику".

До данашњег одлагања седнице Скупштине је дошло због тога што званичан позив за присуство седници, из техничких разлога, није на време достављен свим члановима највишег клупског тела.

"Услед тренутне епидемиолошке ситуације, седница Скупштине биће одржана у скраћеном сазиву и у складу са препорукама о максималном дозвољеном броју особа окупљених на једном месту, с тим да ће, сходно Статуту клуба, сви чланови Скупштине имати право да пуномоћ за свој глас пренесу на неког од чланова који ће присуствовати седници".

Подсетимо, на данашњој прес конференцији пред утакмицу Спартака и Војводине још једном послао вапај у помоћ како би се играчима исплатиле заостале плате, али ће чини се на услишење те молбе играчи Војводине морати још да чекају. 

Пратите "Новости спорт" на Фејсбуку 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)