Позови Моззарт асистента – уплати аванс са кућног прага!

Промо

04. 12. 2020. у 15:00

Позови Моззарт асистента – уплати аванс са кућног прага!

Фото: Промо

Клађење никада није било лакше и безбедније, јер на терен излазе тимови који ће уместо вас уплатити аванс, на локацији и у термину који вам одговара

Онлајн клађење је сигуризза, а сигурно је и то да ће играчи бити потпуно безбедни и приликом уплате аванса са кућног прага! Поштовање свих мера у циљу спречавања ширења корона вируса је на првом месту у Моззарту. И овог викенда у понуди је велики избор квота, а регионални лидер у играма на срећу нуди опцију бесконтактне уплате - довољно је само да позовете Моззарт личног асистента који ће ту услугу обавити уместо вас, на жељеној локацији и у тачно заказано време. Клађење никад није било лакше!

Тимови су у потпуности опремљени и приликом изласка на терен користе маске, рукавице, као и дезинфекциона средства за руке како не би постојала ни најмања опасност од ширења заразе.

Како функционише овај начин уплате? Моззарт асистенти су тимови који ће уместо вас уплатити аванс, на локацији коју будете желели и у термину који вам одговара.

Уплату можете заказати сваког дана од 16 до 23 часа, довољно је да позовете на телефон Моззарт цалл центра, а број за свој град можете пронаћи ОВДЕ.


 


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)