ГУБИТНИЦИ СМО СВИ: Трофејни селектор Србије тражи подршку за орлове, од којих очекује да извуку поуке из пораза

Novosti online

13. 11. 2020. у 13:11 >> 14:16

МЕНАЏЕР Рединга и селектор шампионске генерације орлића, Вељко Пауновић, сматра да је репрезентативцима Србије после елиминације са Европског првенства потребна подршка.

ГУБИТНИЦИ СМО СВИ: Трофејни селектор Србије тражи подршку за орлове, од којих очекује да извуку поуке из пораза

ФОТО: М. Вукадиновић

– У фудбалу се такве ствари дешавају. Момци су покушали, свако је дао све од себе. Нажалост нисмо добили резултат који смо сви желели, али ја мислим да сам видео жељу. Знам да је у овом тренутку свима тешко. Сви смо ишчекивали најбољи могући резултат.

- Мислим да људи треба да схвате реалност наше ситуације и нашег фудбала. Треба и даље да се развијамо и да се побољшамо- изјавио је Вељко Пауновић у јутарњем програму на телевизији Нова С.

Пауновић сматра да је битно извући поуке из пораза.

– Губитници смо сви. Када смо постали светски шампиони 2015, годину дана пре тога смо изгубили у полуфиналу Европског првенства на пенале од Португала. Били смо разочарани, али смо извукли поуке, годину дана касније смо изводили пенале с Американцима на Светском првенству, све је после била историја - закључио је менаџер Рединга.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Dragan R

13.11.2020. 14:50

Изјава коју сте дали није достојна вашег имена и репутације господине Пауновићу. Рекли сте тек да нешто кажете а да се ником не замерите. Управо то што ви кажете да сте видели код играча (жељу) је недостајало за успех. Наравно, уз селектора који не зна "где удара". Није срамота изгубити и не отићи на ЕП. Није трагедија ни ако 20 година не успеваш да се пласираш на ЕП. Трагедија је што ми губимо од много лошијих од себе и што губимо зато што нам савез воде људи без икаквих људских и моралних квалитета и што у репрезентацији играју исти такви (огромна већина). Са таквим савезом и играчима ни Клоп и Гвардиола заједно ништа не би направили а камо ли један у времену и простору изгубљени Тумбаковић. Шкотска је "Ш" класа али играју пуним срцем за своју земљу, гину на терену, зна се ко шта ради и свако свој део обавља до крајњих граница својих могућноисти. С друге стране код нас имате 3-4 умишљене звезде које се као манекени шетају по терену и остале балване од којих нико не зна ни шта ни зашто ради то што ради. Срамно, јадно и бедно.