ФСС: ИТАЛИЈАНИ СЕ НИШТА НЕ ПИТАЈУ! Влаховић и Миленковић имају дозволу ФИФА и УЕФА

Novosti online

10. 11. 2020. у 15:37

ФУДБАЛСКИ савез Србије огласио се поводом најаваиз Фиорентине да ће оштро казнити репрезентативце Душана Влаховића и Николу Миленковића због кршења ковид-протокола.

ФСС: ИТАЛИЈАНИ СЕ НИШТА НЕ ПИТАЈУ! Влаховић и Миленковић имају дозволу ФИФА и УЕФА

Фото: Н.Параушић

Италијански клуб је осим двојца "орлова" пријавио још четири играча: То су Чилеанац Ерик Пулгар, Уругвајац Мартин Касерес, Аргентинац Лукас Мартинес Куарта и Мароканац Софјан Амрабат.

- Ма, пустите Италијане! Ко сада о њима размишља? Не могу Италијани да направе проблем Влаховићу и Миленковићу, јер су све дозволили ФИФА и УЕФА. Тражили смо да се ФИФА и УЕФА укључе у цео случај, па је тако ФИФА још у понедељак током дана званичним путем, писмено, обавестила Фудбалски савез Италије да Миленковићу и Влаховићу мора бити одобрено да се прикључе репрезентацији. У сваком случају, ми смо као Савез апсолутно уз наше играче и пружићемо им сваку врсту заштите и помоћи - речено је за "Информер.рс" у Фудбалском савезу Србије. И Роналдо је отишао на своју руку, па шта је било? Платио је казну. Ми стојимо иза наших фудбалера, то смо им рекли. Ако буде требало платићемо казну - поручили су из ФСС за Информер.

Србија у борби за пласман на ЕУРО игра против Шкотске у четвртак од 20.45 на стадиону "Рајко Митић" у Београду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)