ОД ТАЛЕНТОВАНОГ ФУДБАЛЕРА ДО ТЕРОРИСТЕ: Нападач на бечку синагогу одбацио успешну фудбалску каријеру због бомбашке

Novosti online

03. 11. 2020. у 22:15

ЕТНИЧКИ Албанац Кујтим Фејзулај који је јуче извео терористички напад недалеко од синагоге у Бечу био је талентовани фудбалер.

ОД ТАЛЕНТОВАНОГ ФУДБАЛЕРА ДО ТЕРОРИСТЕ: Нападач на бечку синагогу одбацио успешну фудбалску каријеру због бомбашке

Фото: Твитер

Пре само нешто више од пет година, тачније у јуну 2015. године, био је пријављен за аустријски клуб и показивао је велики потенцијал.

Веровало се да ће направити успешну каријеру, али он је очигледно имао друге планове. Није се дуго задржао у фудбалским водама јер се одлучио за "каријеру" терористе.

- Једно од главних питања које аустријско друштво мора поставити је како се дечак коме се предвиђала успешна фудбалска каријера након само неколико година толико радикализовао да је убио четверо људи, а ранио више од 20. То би требало добро истражити и проверити где је грешка - објавио је аустријски новинар Флоријан Кленк на Твитеру.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Ime moje

04.11.2020. 08:02

Nije bitna ovčica već čoban. A odgovor se nameće logikom. Kome ne odgovara jaka EU.. pa onima koji su je prvi napustili. Idejni tvorci englezi, sprovoditelji i finansieri us, a izvršitelji zavedene jadne i neobrazovane duše kao ovaj gore pomenuti.