ОДЛИЧНО ОДМЕНИО КАЖЊЕНОГ МИСТЕРА - МИЛОШЕВИЋ ЗА НОВОСТИ: Не бих волео да се понови оваква ситуација!

З.Ћ

30. 10. 2020. у 21:08

ОДЛИЧНО ОДМЕНИО КАЖЊЕНОГ МИСТЕРА - МИЛОШЕВИЋ ЗА НОВОСТИ: Не бих волео да се понови оваква ситуација!

ФОТО: Н. Параушић

СУСПЕНЗИЈА се није осетила. Тренер Црвене звезде Дејан Станковић могао је мирно из ВИП ложе да гледа меч са Либерецом и ужива.

Његови сарадници на клупи на челу са првим помоћником Небојшом Милошевићем (47), урадили су све оно што је било договорено.

- Припрема је била уобичајена, као пред сваку утакмицу тако да то искључење у Хофенхајму није ништа променило - истиче за "Новости" Небојша Милошевић, први Станковићев помоћник. 

- Сви ми у стручном штабу покушавамо да спроведемо Станковићеве идеје. Као и увек, анализирали смо противника, припремали тактику. До сат и по пре утакмице са Либерецом, Дејан је био уз играче. Није био на клупи, то је била новина за све нас. Било му је забрањено да комуницира са нама, али је пре тога све лепо припремио, што се видело од првог минута на утакмици.

Милошевић се одлично снашао у новој улози, тренерским послом се бави 22 године.

- Утакмица се развијала на најбољи начин, није било непредвиђених ситуација. На крају смо сви били пресрећни, било је то лепо вече за све нас. Ипак, не бих волео да се понови оваква ситуација. Осећали смо се сви на клупи као да је Деки са нама, али је ипак боље када је стварно ту, са својим позитивним духом и енергијом.

Станковићеви тренерски квалитети све више долазе до изражаја.

- Имао је сјајну играчку каријеру, не сумњам да ће је имати и у тренерском послу. У првих девет месеци рада, код Станковићеве Звезде очигледан је значајан помак. Први смо на табели са великом предношћу, играмо Лигу Европи. Ко хоће, може да види узлазну путању - завршио је Милошевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)