ФУДБАЛЕРИ ПАРТИЗАНА НА "ДЕЧЈОЈ НЕДЕЉИ": Спорт вам доноси много тога лепог, али су неуспеси саставни део!

Novosti online

06. 10. 2020. у 15:10

У уторак 06. октобра у спортском балону у улици Браће Јерковић 119 који припада Центру за заститу одојчади деце и омладине,

ФУДБАЛЕРИ ПАРТИЗАНА НА ДЕЧЈОЈ НЕДЕЉИ: Спорт вам доноси много тога лепог, али су неуспеси саставни део!

ФОТО: ФК Партизан

Организација Дечје Срце у сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања организовала је манифестацију ДЕЦА И СПОРТ у оквиру Дечије недеље.

Фудбалери Партизана Александар Миљковић и Слободан Урошевић донели су поклоне из црно-белог бутика, као подстрек малишанима да се поред спорта ангажују и на пољу образовања.

Поред излагања министра за рад, запошљавање, борилачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зорана Ђорђевића, окупљеним малишанима се обратио и првотимац Партизана Александар Миљковић речима:

‘Хвала вам што сам данас имао прилику да се дружим са вама! Пуно ми је срце када као првотимац Партизана своји примером могу да вас подстакнем да се бавите спортом и уједно школујете. Спорт вам доноси много тога лепог, али су и неуспеси његов саставни део. Зато будите храбри и борите се", поручио је малишанима Миљковић.

Дечијој недељи, присуствовали су и Дејана Бачков, шампионка света у паратеквонду, параатлетичари Жељко Димитријевић који је 95% слеп и који се такмичи у дисциплини бацање копља и Милош Грлица који је у колицима, а његова дисциплина је бацање чуња. као и омладинци Црвене Звезде Никола Пантић и Андреј Ђурић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)