ЗА ЊЕГА СУ РАТОВАЛИ ЗВЕЗДА И ПАРТИЗАН: Данас наступа у седмом рангу српског фудбала (ФОТО)

Novosti online

01. 10. 2020. у 20:05 >> 20:39

Био је један од највећих српских талената и играч око кога су се ломила копља међу најватренијим навијачима Звезде 2014. године када је као бивши фудбалер Партизана потписао уговор са црвено-белима.

ЗА ЊЕГА СУ РАТОВАЛИ ЗВЕЗДА И ПАРТИЗАН: Данас наступа у седмом рангу српског фудбала (ФОТО)

ФОТО: Архива ВН

Никада Милош Босанчић (32) није испунио оно што је наговештавао у млађим категоријама, али је остварио занимљиву каријеру у иностранству и пропутовао свет.

Иако је доспео у одређене године, популарни Боске нема намеру да се пензионише, а каријеру ће наставити у седмом рангу српског фудбала, међу аматерима. Играће за рају и душу, и то у редовима ФК Качера из Белановице, који наступа у Општинској лиги “Лајковац-Љиг”, која броји само седам екипа.

Ради се о клубу који постоји 97 година и објективно до сада није никада довео појачање с оваквом репутацијом.

Босанчић, који је рођен у Руми 1988. године, а поникао у Телеоптику у омладинској школи Партизана. Пре равно 13 година отишао је у португалску Боависту, а после годину дана вратио се у Партизан. Потом је прешао у чешки Либерец са којим је освојио титулу првака државе.

Играо је и за корејски Хјонгјам, одакле је 2014. године дошао у Црвену звезду код Ненада Лалатовића. У каријери је играо још и за кинески Хангџоу, као и азербејџанске клубове Келша и Сабах.

У јуну 2019. вратио се у српски фудбал и потписао уговор са Вождовцем, а потом и са Радом који му је био последњи суперлигашки клуб.

(ТЕЛЕГРАФ)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)