ПОБЕДА ЗА МИР У КУЋИ: Пролетер добио велико појачање у Управном одбору!

Novosti online

25. 09. 2020. у 15:45

ПОБЕДА ЗА МИР У КУЋИ: Пролетер добио велико појачање у Управном одбору!

фото: Н. Параушић

ФУДБАЛЕРИ Пролетера победом у Суботици против Спартака искупили су се за претходне резултатске киксеве поготово са Бачком и Мачвом на „Карађорђу“ мада су и против шампиона Црвене звезде по приказаном заслужили барем бод.

Најбољи актер против „плавих голубова“ уз асистенца и стрелца Огњена Митровића са истим учинком  био је капитен Синиша Бабић, мада је комплетан кадар тактички зрелом игром допринео вредној тројци. 

- Коначно смо све ствари ставили на своје место, изненадили Спартак агресивном отвореном игром, повели, имали шансе да удвостручимо предност. После изједначења домаћина показали прави карактер и на наше задовољство утакмицу привели крају. Једноставно све нам је у овом сусрету ишло на руку, али без правог приступа и тактички зреле и борбене игре сигурно се неби радовали искрено ће Бабић.

У недељу на „Карађорђу“  Пролетер има против Новог Пазара прилику да овери бодове из Суботице.

- Победа против Спартака добила би на тежини само у случају нове тројке . Поново смо ушли у прави ритам па верујем  да Нови Пазар није непремостива препрека. Наравно да приступ мечу мора да буде на највишем могућем нивоу Очекујем тежак меч и нашу победу уверен је у коначан епилог капитен Пролетера.

Упоредо са квалитетним играма, и резултатима које клуб са Слане баре постиже  у претходних неколико година интересантан је за људе који желе да улажу у здраву средину каква је млађи новосадски Суперлигаш. Управни одбор појачао је Растко Ковачевић.

"На позив потпредседника клуба Александра Матковића у пар наврата присуствовао сам утакмицама и тренинзима.Оно што ме је посебно обрадовало је велика пажња посвећена младим талентованим играчима, права селекција искуства и младости од које клуб може да функционише на високом нивоу. Утисак је заиста обећавајући. Атмосфера у екипи и око ње је права домаћинска, са великим жељама да се клуб подигне на још виши ниво. Препознао сам праву средину одлучио  да се укључим у УО помогнем да Пролетер за коју годину напредује  на свим нивоима стекне услове да  заигра утакмице и у Европским размерама.Исто тако неколицина мојих пријатеља из свере бизниса жели да крене мојим путем. Потрудићу се да их приволим да и они на прави начин испрате ову лепу причу истакао је на крају са пуно оптимизма", рекао је  нови члан УО Растко Ковачевић.  

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)