УСПЕШНА АКЦИЈА "ЦРВЕНО-БЕЛА КРВ": Звездаши прикупили 239 јединица крви

Novosti online

18. 09. 2020. у 20:22

УСПЕШНА АКЦИЈА ЦРВЕНО-БЕЛА КРВ: Звездаши прикупили 239 јединица крви

Фото: EPA-EFE/ SAVVIDES PRESS

У МЕДИЈА центру стадиона „Рајко Митић“ одржана је још једна акција добровољног давања крви у сарадњи са Институтом за трансфузију крви, а навијачи клуба из Љутице Богдана још једном су на делу показали хуманост.

Као по обичају акцији, која се организује по 19. пут, се одазвао велики број навијача Црвене звезде. 

Задовољство због дугогодишње сарадње са црвено-белима није крила ни Гордана Антуљесков, портпарол Института за трансфузију крви Србије.

-Очекивања су била велика, с обзиром на искуство које смо стекли организујући акције у сарадњи са Црвеном звездом знали смо да емпатија, солидарност и хуманост не недостају свима онима којима су црвено-беле боје у срцу. Свака акција је организована када је то нама било најпотребније, то показује да навијачи Црвене звезде, уз управу клуба имају висок степен друштвене одговорности према заједници у којој живе. Изузетно ми је драго што смо још једном остварили велики успех и прикупили 239 преко потребних јединица крви – истакла је Гордана Антуљесков.

У 2019. години биле су огранизоване три акције „Црвено-бела крв“, а том приликом сакупљено је укупно 2648 јединица крви. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)