ИЗНЕНАДИЋЕМО ВЕЛИКАНА: Историјски меч за ТСЦ

С. Бајић

17. 09. 2020. у 08:30

ИЗНЕНАДИЋЕМО ВЕЛИКАНА: Историјски меч за ТСЦ

Ђуро Зец (ТСЦ) Фото Н. Параушић

ИНФОРМАЦИЈА о инфекцији вирусом корона шесторице чланова стручног штаба румунског ФКСБ и једног фудбалера, није пријатна, али не могу да размишљам о томе, већ је у средишту пажње, моја екипа.

Тако на чињеницу да некадашња Стеауа данас на терен стадиона у Сенти (21.00, РТС), на меч другог квалификациног кола за Лигу Европе излази без тренера Антона Петрее, реагује Золтан Сабо, кормилар ТСЦ.

- Румунски представник има 20 сјајних играча који ће, без обзира на то био им први тренер на клупи или не, пружити максимум - каже Сабо.

Како ће се Бачкотополчани, с обзиром на то да су претрпели три неуспеха заредом у домаћем шампионату, супротставити некадашњем шампиону Европе...

- Да будемо искрени, нисмо баш у најбољој форми да осујетимо госте. Ипак, и овога пута ћемо напасти ривала и играти наш офанзивни фудбал.

Фудбалери ТСЦ имају мотива напретек, утакмица је историјска, али, како Сабо и истиче, штета што се све дешава без публике.

- Циљ нам је да направимо изненађење и избацимо фаворизовану Стеауу - јасан је Сабо, који неће моћи да рачуна на бека Бориса Варгу, јер је у Молдавији зарадио искључење.

ЗЕЦ: РУМУНИ ИМАЈУ СЛАБОСТИ

ЂУРО Зец, узданица предње линије тима из Бачке Тополе, шири оптимизам.

- Идемо само позитивно, уочили смо неке њихове слабости. Јасно је да ћемо пробати да их притиснемо у неким сегментима. Играмо још једну историјску утакмицу и имамо огроман мотив - каже Зец.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)