ПАЛАЂИ: Сента спремна за Европу!

Танјуг

14. 09. 2020. у 14:41

ПАЛАЂИ: Сента спремна за Европу!

Фото: Н.Параушић

СТАДИОН у Сенти спреман је за своју премијеру на европској сцени у четвртак, 17. септембра, када ће у госте ФК ТСЦ стићи румунски ФЦСБ, рекао је данас генерални директор ТСЦ-а Саболч Палађи.


Палађи је истакао да је стадион у Сенти, на коме је ТСЦ домаћин до завршетка изградње свог новог стадиона у Бачкој Тополи, добио зелено светло Уефе још раније, а да је за предстојећу утакмицу другог кола квалификација за Лигу Европе требало испунити само још нека минимална прилагођавања.

"Ова је историјска утакмица за наш клуб, наше прво домаћинство у европском такмичењу, и ми смо, наравно, уложили све своје капацитете да се припремимо“, казао је Палађи и додао да је делегација ФЦСБ-а долазила у Сенту, да је обишла објекат, као и хотел у коме ће бити смештени чланови тима из Румуније.

Према његовим речима, делегација ФЦСБ је задовољна условима који су понуђени, као и квалитетом терена.

Тим ФЦСБ стићи ће у Бачку Тополу дан пре утакмице, у среду, 16. септембра, а тог дана у вечерњим сатима имаће и тренинг на стадиону на коме их у четвртак у 21 сат очекује меч са ТСЦ.

"ТСЦ се потрудио да створи максималне услове за одигравање ове утакмице у Сенти. Наравно, такмичарски, надамо се успеху у првој европској утакмици на нашем терену, без обзира на то што нам у госте долази најуспешнији румунски клуб“, казао је Палађи.

Генерални директор клуба је рекао и да се екипа спрема за сусрет са ФЦСБ и да је сигуран да ће пружити свој максимум у четвртак.

"Сви у клубу су изузетно мотивисани да се прикажу у најбољем светлу на европској сцени. Под рефлекторима у Сенти, уз директан пренос на РТС-у, верујем да ћемо показати шта знамо и да ћемо пружити нашу најбољу игру“, рекао је Палађи.

ФК ТСЦ ове сезоне дебитује у европском такмичењу, пошто је претходну, своју прву сезони у Суперлиги Србије завршио на четвртој позицији.

У првом колу квалификација ТСЦ је у гостима савладао молдавски Петрокоб Хинчести.
 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)