ЛЕП ГЕСТ ЦРВЕНО-БЕЛИХ: Звезда даровала сезонске улазнице особама са инвалидитетом

Novosti online

08. 09. 2020. у 15:40

ФУДБАЛСКИ клуб Црвена звезда данас је уручио бесплатне сезонске улазнице особама са инвалидитетом. Звездашима је у име клуба поклон предао Владимир Петровић Пижон.

ЛЕП ГЕСТ ЦРВЕНО-БЕЛИХ: Звезда даровала сезонске улазнице особама са инвалидитетом

ФОТО: ФК Црвена звезда

Бивши селектор наше земље је од савеза слепих и слабовидих добио специјалну захвалницу. Нагласио је да је сваки навијач клубу једнако битан. 

- Ово је најлепша ствар на свету, када људима који имају хендикеп поклониш карте и омогућиш им да долазе на стадион да гледају утакмице. Они не бирају, сваки меч гледају и спадају у најверније навијаче. Често говорим да и када Звезда слабо игра, навијачи морају бити ту, а ови људи стално гледају Звезду. Ово је прави потез нашег клуба. Хвала им и на урученој захвалиници, велика је част бити њихова легенда – са великим задовољством рекао је Петровић.

Председник Националног Спортског савеза слепих и слабовидих Петар Врањковић истакао је да је велика част и задовољство присуствовати Звездиним утакмицама.

- Морам да искористим прилику да се захвалим фудбалском клубу Црвена звезда. Ово није први пут да нам Звезда помаже. Дуги низ година, како са фудбалским клубом, тако и са Спортским друштвом, имамо изузетно добру сарадњу. Међу нашом популацијом слепих и слабовидих има много загрижених навијача Звезде. Велика је част и задовољство присуствовати Звездиним утакмицама, како у Србији тако и у Европи, и веома смо захвални клубу – рекао је Врањковић.

Особама са посебним потребама клуб је обезбедио посебан улаз са источне стране стадиона "Рајко Митић, у оквиру кога се налаззе 82 места са којих могу да посматрају утакмице Звезде у текућој сезони. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)