МАРКА: Меси не планира да се састане са Бартомеуом, али ће бити на тестирању и прозивци за нову сезону

Новости онлине

27. 08. 2020. у 15:40

МАРКА: Меси не планира да се састане са Бартомеуом, али ће бити на тестирању и прозивци за нову сезону

Лионел Меси фото: ЕПА

ПРОЦЕС одласка Лионела Месија из Барселоне претвара се у игру шаха у којој сви морају опрезно да повлаче потезе.

Први који је “померио фигуру” био је Аргентинац који је послао захтев за раскид уговора без активирања откупне клаузуле од 700.000.000 евра. Потез клуба био је био одговор о одбијању предлога и инсистирању на милионској цифри.

Рамон Планес, у име клуба је дао јавне изјаве којима уверава да клуб не размишља о одласку играча и да ће председник Бартомеу ускоро да се састане са Месијем како би разговарали очи у очи. Међутим, играч не планира да разговара са председником. Бартомеу ће и даље инсистирати, преноси шпанска “Марка”.

Леова одлука да напусти клуб је неопозива. Оно што Барсин нападач, легенда клуба и највећа фудбалска звезда, планира је да оде у тренинг центар следеће недеље када је заказано окупљање тима за нову сезону и да се са осталим саиграчима подвргне планираном обавезном ПЦР тестирању, а дан касније да буде на прозивци новог тренера Роналда Кумана.

Све док спор о његовом захтеву не буде решен Меси намерава да пружи тиму осећај нормалности и буде присутан као да се ништа спорно не дешава. Међутим, ова жеља може да се сукоби са правним аспектима и могућностима раскида уговора и пре доношења коначне одлуке.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)