ПОЛУФИНАЛА СУ ЗАНИМЉИВА, 8:2 НИЈЕ РЕАЛНО: Деки причао о заршници Лиге шампиона и "боцнуо" Немце

Танјуг

17. 08. 2020. у 13:46

ТРЕНЕР фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић истакао је да се фудбал налази у специфичној ситуацији због корона вируса и да је последица свега тога и резултат четвртфинала Лиге шампиона између Бајерна и Барселоне 8:2.

ПОЛУФИНАЛА СУ ЗАНИМЉИВА, 8:2 НИЈЕ РЕАЛНО: Деки причао о заршници Лиге шампиона и боцнуо Немце

Фото: М. Вукадиновић

- Kако су оно рекли, фудбал је игра 11 на 11 у којој увек побеђују Немци (чувена изјава Гарија Линекера), али имам ја један пример из 1996. године кад Немци нису победили и то баш овде (Звезда - Kајзерслаутерн 4:0, тада 18-годишњи Станковић постигао два гола) - рекао је Станковић на конференцији за медије уочи старта црвено-белих у квалификацијама за Лигу шампиона.

Kако је навео, ово је специфична ситуација, Французи и Немци нису играли у јулу, Италија је играла до краја, Синиша Михајловић ми је рекао да је ритам - утакмице на свака три дана, путовања, састанци, претежак.

- Једноставно су били "овердосе", препуниш се, није то више ни физичк напор, колико ментални. Видећемо, занимљива полуфинала, видели смо и 8:2, мислим да то није реално. Шпанци су такође играли на свака три дана, треба видети у каквој су псиохофизичкој кондицији дошли. Што пре се живот и фудбал доведу у нормалу, мислим да ће се вратити и реалне вредности свих екипа - истакао је освајач Лиге шампиона са Интером 2010. године.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)