ОРАО СТИГАО НА "МАРАКАНУ": Није Бане, није Пријовић...

Novosti online

10. 08. 2020. у 11:02

МАРКЕТИНГ служба Црвене звезде недавно је промотивним спотом на друштвеним мрежама најавила долазак Орла и своје навијаче ставила на слатке муке...

ОРАО СТИГАО НА МАРАКАНУ: Није Бане, није Пријовић...

Фото: Н. Параушић

Бранислав Ивановић или Александар Пријовић, питали су се и у стању еуфорије очекивали промоцију новог појачања за екипу Дејана Станковића... Испоставило се на крају да није реч о фудбалеру, већ о новом дресу српског шампиона.

Црвено-бели су у прва два кола Суперлиге против Новог Пазара и Радничког носили нову униформу за утакмице на домаћем терену, а сада је време да представе гостујућу. Италијански произвођач Макрон припремио је тегет комбинацију са отиском двоглавог орла.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

dobri irac

10.08.2020. 11:41

Двоглави орао никада није припадао Звезди па се моли руководство да се орао скине са дресова.Част двоглавом орлу али он не припада Звезди,то је симбол државе а не фудбалских клубова.

Milos

10.08.2020. 12:24

@dobri irac - Najgori cinizam da komunjarski klub koji su unistavali sve sto je protiv tog komunizma ukljucujuci i tog Srpskog orla, simbol zla i komunizma petokraka i dvoglavi orao ne idu zajedno. Nista vsm nije sveto bezboznici!

Montenegro nije Crna Gora

10.08.2020. 12:32

Beli orao nema veze sa Crvenom Zvezdom, jer je to jugoslovenski klub, za koji su navijali Jugosloveni od Đevđelije do Triglava! Stvorena je u Titovoj SFRJ, a naslednica je BSK-a, kluba koji je takođe bio iz Jugoslovije, doduše, kraljevine... Kao što ni od antisrbina Tita se ne može napraviti veliki Srbin, tako se ni od jugoslovenskog kluba (Crvena Zvezda) ne može napraviti srpski klub...