НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ БРОЈА “ТИПА”: Предлажу Јокановић, Блажић, Мановић...

Тип

18. 07. 2020. у 12:00

НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ БРОЈА “ТИПА”: Предлажу Јокановић, Блажић, Мановић...

Фото: Н. Параушић

У НОВОМ броју листа за кладионичаре “Тип” можете прочитати предлоге за мечеве предстојећег викенда.

* МАРКО БЛАЖИЋ (Аполон Смирнис), о преломним мечевима најјаче лиге Грчке

ПАНЕТОЛИКОС – ВОЛОС 1

- Панетоликос је победом у дербију зачеља “фењер” предао директном конкуренту Паниониосу. Освојена три бода су била довољна да на претпоследње место “спусти” Ксанти, који у прошлом колу такође није знао да искористи привилегије домаћег терена. У грчком првенству, у случају истог броја бодова међусобни дуели су први аршин по коме се кроји поредак. Панетоликос је током сезоне био слабији од Ксантија, тако да му три бода предности пред мечеве последњег кола плеј-аута нису потпуна гаранција останка у елити. На домаћем терену, бод му завршава посао, а очекујем да у преломном мечу освоји сва три против Волоса.

* ПРЕДАРАГ ЈОКАНОВИЋ тренер у Португалу

ФАМАЛИКАО – БОАВИСТА 1

- Фудбалерима Рио Авеа и Фамаликаоа жеље се подударају. И једни и други сезону хоће да крунишу пласманом на међународну сцену. Биће тешко, али пред последње коло, верујем да на својим теренима не би смели да киксну у овако важним мечевима. Фамаликао сам спреман да издвојим и у фиксеве, јер за противника има Боависту, која после три пораза у низу не делује ми да је захтеван противник.

* ЖАРКО УДОВИЧИЋ (Лехија, Пољска)

ПЈАСТ – КРАКОВИЈА 1

У овом колу, бербу бодова очекујем и од Пјаста. Осим домаћег терена, који му даје одређену дозу самопоуздања, фудбалерима Пјаста посао би могао да олакша измењен састав Краковије. За очекивати је да тренер гостију најбоље играче остави по страни, како би их сачувао за финале Купа Пољске против моје Лехије следећег петка.

* ЗОРАН МАНОВИЋ тренер у Шведској

СИРИУС – НОРЧЕПИНГ 2

- У најјачој лиги Шведске, резултати никако да се врате нормали. Од старта првенства Норчепинг ми делује најубедљивије, и то је једини разлог што сам се усудио да га издвојим.

* ДЕЈАН МАРКОВИЋ тренер у Швајцарској

ЦИРИХ – ЈАНГ БОЈС 2

- Вирус корона је захватила цео први тим Цириха, који је упркос томе одлучио да настави шампионат, само са омладинцима у тиму. Из тог разлога, не верујем да ће бити конкурентни у окршају са Јанг бојсом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)