БАЈЕРНОВЕ МЕРЕ И НА ШТЕТУ НАВИЈАЧА: Немачки гигант штеди струју, гасе се светла на стадиону, у тоалетима нема топле воде

Novosti online

04. 08. 2022. у 13:19

ФУДБАЛСКИ гигант Бајерн из Минхена није узоран само на терену, већ и у тренутној ситуацији када Немачкој прети енергетска криза, јер је управа клуба усвојила пакет мера за штедњу енергената.

БАЈЕРНОВЕ МЕРЕ И НА ШТЕТУ НАВИЈАЧА: Немачки гигант штеди струју, гасе се светла на стадиону, у тоалетима нема топле воде

ФОТО: ЕПА

Према писању "Спорт Билда", одлучено је да се "гасе" светла на Бајерновом велелепном стадиону "Алијанц арени", па ће тако црвено спољашње осветљење бити укључено само три сата пошто падне мрак, а до сада је то било шест сати.


Грејање травњака биће пребачено са гаса на пумпе на топао ваздух, за који ће струју производити соларни панели на стадиону.

Рад клима-уређаја биће умањен, а ложе ће бити хлађене, односно грејане, само када унапред корисници најаве да ће их користити.

У тоалетима посетиоци стадиона моћи ће да користе само хладну воду.

- Већ дуже време радимо на смањењу потрошње струје. Услед тренутне кризе појачали смо ту активност - рекао је финансијски директор Бајерна Јан-Кристијан Дрезен.

БОНУС ВИДЕО - Славље на Маракани после трећег гола Звезде

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ГДЕ ЈЕ ЂОКОВИЋ?! Српски тенисер се није појавио у заказано време на тренингу, уместо њега играли Иванишевић и  Гомес Ерера!

ГДЕ ЈЕ ЂОКОВИЋ?! Српски тенисер се није појавио у заказано време на тренингу, уместо њега играли Иванишевић и Гомес Ерера!

ТРАЈАЛА је данас потрага за Новаком Ђоковићем на Ролан Гаросу. Имао је најбољи српски тенисер резервисан термин за тренинг од 12 до 13 сати на споредном комплексу терена "Жан Буен", али се није појавио у заказно време.

03. 06. 2023. у 14:36

Коментари (0)

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!