ПОГАЂА МРЕЖЕ И ДЕЛИ ПРАВДУ: Јелена Буњевачки из Зрењанина истовремено игра и гради каријеру фудбалског судије

Богољуб Грујић

25. 06. 2022. у 20:53

РОЂЕНА 24. августа 2004. године, Јелена Буњевачки, талентована фудбалерка ЖФК Пролетер из Зрењанина, упоредо са одличном сезоном у сениорској екипи црвено-белих из Карађорђевог парка, гради и каријеру фудбалског судије.

ПОГАЂА МРЕЖЕ И ДЕЛИ ПРАВДУ: Јелена Буњевачки из Зрењанина истовремено игра и гради каријеру фудбалског судије

ФОТО: Срђан Марић/ ЖФК Пролетер

Два месеца пре 18. рођендана, као главни арбитар, успешно је дебитовала на Куп утакмици ФСГ Зрењанин, Златица - Слога Јарковац, у селу Златица, недалеко од Зрењанина.


- Две сезоне сам на утакмицама помоћни судија, сада сам дебитовала као главни и све је било супер - каже Јелена, одлична ученица Зрењанинске гимназије, уз напомену да има велику подршку породице, брата Огњена који је фитнес тренер, тате Жељка, маме Иване и ујака Саше, фудбалског делегата који је здушно саветује.

Симпатична, веселог духа и увек насмејана, омиљена је у клубу, где игра на позицији везног играча, ове сезоне истакла се и ефектним головима, али и међу колегама, младим судијама који су, као и она, успешно прошли обуку Судијске организације из Зрењанина.
- Обожавам фудбал, игру и такмичење, засада успешно гурам, уз школу, на оба фронта и као фудбалерка и судија, а волела бих изнад свега да тако и остане - додаје шармантна Зрењанинка, велики навијач Партизана и нада зрењанинског Пролетера.

Током лета, након завршетка успешне сезоне и петица у гимназијском дневнику, Јелена се уз асистирање својих родитеља и брата озбиљно припрема за прославу пунолетства.

- Сјајна прилика да, уз родбину и пријатеље, окупим и другарице из тима и младе фудбалске судије из Зрењанина и околине, са којима се интензивно дружим - додаје на крају Јелена, уз напомену да ускоро почињу тренинзи, како би спремна дочекала почетак припрема за наредну сезону.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИМАМ 40 И ЈОШ САМ НЕВИНА: Атрактивна атлетичарка изненадила свет признањем - навела и разлоге